ΤΙ ΕΙΝΑΙ

-A +A

Εδώ και περισσότερο από έναν αιώνα όλοι εμείς στον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ χτίζουμε γερές σχέσεις με όλους εσάς βασισμένες στην εμπιστοσύνη, την άριστη συνεργασία, την αποτελεσματική ανταπόκριση στις ανάγκες σας και την άμεση εξυπηρέτηση.

Το «Χτίζουμε Μαζί» του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ αποτελεί ένα νέο όχημα, ένα σύγχρονο ψηφιακό χώρο για να επικοινωνούμε, να ανταλλάσουμε απόψεις, να ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις του κλάδου μας και να ανακαλύψουμε μαζί τις δυνατότητες και εφαρμογές του τσιμέντου.

Εδώ μοιραζόμαστε τα πάντα για το τσιμέντο, γνωρίζουμε τα προϊόντα και τις λύσεις προστιθέμενης αξίας και ενημερωνόμαστε για τις νέες τάσεις και τεχνοτροπίες της αγοράς. Επιπλέον, βρίσκουμε εύκολες, γρήγορες και πρακτικές λύσεις για την κατοικία μας, καθώς και έξυπνες ιδέες  για πρωτότυπες DIY κατασκευές από τσιμέντο με πρακτική εφαρμογή στην καθημερινότητά μας.

Αν είστε τεχνίτες-μάστορες, σε αυτόν το ψηφιακό χώρο μπορείτε να ενημερωθείτε και να δηλώσετε συμμετοχή στον κύκλο εκπαιδευτικών σεμιναρίων που διοργανώνει ο Όμιλός μας. Μέσα από τα σεμινάρια αυτά, όχι μόνο θα εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας με πρακτικές συμβουλές, νέες τεχνικές και πρακτική εξάσκηση, αλλά θα λάβετε και την πιστοποίηση του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ. Καταξιωμένοι εισηγητές από την επιχειρηματική κοινότητα και τον ακαδημαϊκό χώρο αναλαμβάνουν να καλύψουν επιλεγμένα και επίκαιρα θέματα που αφορούν στο τσιμέντο και τις εφαρμογές του, ώστε να έχετε τα απαραίτητα εφόδια για να ανταποκριθείτε στο ανταγωνιστικό περιβάλλον που εργαζόμαστε.

Σας περιμένουμε όλους να συμμετέχετε ενεργά και να μοιραστείτε απόψεις και εμπειρίες μέσα από τη νέα πλατφόρμα επικοινωνίας, ενημέρωσης και εκπαίδευσης του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ.

back