ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

-A +A

Στον Όμιλο Εταιριών ΗΡΑΚΛΗΣ, θέλουμε να εξελισσόμαστε μαζί με τους συνεργάτες και τους ανθρώπους που χρησιμοποιούν κάθε μέρα τα υλικά μας. Γι’ αυτό και δημιουργήσαμε έναν ολοκληρωμένο κύκλο εκπαιδευτικών σεμιναρίων με στόχο τον εμπλουτισμό γνώσεων και τεχνικών για όλους τους μάστορες και τους τεχνίτες που προτιμούν τα προϊόντα μας. 

Οι εισηγητές των σεμιναρίων είναι καταξιωμένοι τεχνίτες οι ίδιοι και εγγυούνται ουσιαστική εκπαίδευση σε επιλεγμένα και επίκαιρα αντικείμενα που αφορούν στο τσιμέντο και τις εφαρμογές τουΚάθε σεμινάριο αποτελεί και μία πολύ καλή ευκαιρία για τους τεχνίτες να γνωρίσουν καλύτερα τα προϊόντα μας, από την πρώτη ύλη έως και τις νέες, διευρυμένες πρακτικές εφαρμογής τους, να ενημερωθούν για το πώς θα αντιμετωπίζουν κάθε τεχνική δυσκολία και να ανακαλύψουν καινοτόμες λύσεις για κάθε εργασία.

Μερικά από τα αντικείμενα σεμιναρίων που έχουν προγραμματιστεί για το 2017 είναι:

  • Χτίσιμο τοιχοποιίας και σοβάτισμα
  • Μονώσεις ταρατσών
  • Γέμισμα δαπέδων

Με αυτήν την πρωτοβουλία του Ομίλου Εταιριών ΗΡΑΚΛΗΣ, θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία σε κάθε μάστορα και τεχνίτη να γνωρίσει τα προϊόντα μας και τις πολλαπλές εφαρμογές τους. Κυρίως όμως, προσπαθούμε να υποστηρίξουμε τους συνεργάτες μας, χαρίζοντάς τους ένα ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που είναι η πιστοποίηση των γνώσεων και των δεξιοτήτων τους από τον Όμιλό μας.

Ανακαλύψτε σήμερα το σεμινάριο που χρειάζεστε και λάβετε την πιστοποίηση του Ομίλου Εταιριών ΗΡΑΚΛΗΣ που μπορεί να σας χαρίσει σημαντικό πλεονέκτημα στο ανταγωνιστικό περιβάλλον εργασίας.

back