ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ

Νέο έτος, νέες και φρέσκιες ιδέες ανανέωσης για την κουζίνα μας! Η διακόσμηση σε βιομηχανικό στυλ ακολουθώντας minimal γραμμές, είναι σίγουρα μία από τις τάσεις που έχουν ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια και έχει φανατικούς υποστηρικτές. Το τσιμέντο ως πρωταγωνιστής αυτής της τάσης δημιουργεί μια ρουστίκ αλλά και κομψή αίσθηση, ενώ παράλληλα προσδίδει industrial πινελιές στον χώρο μας.

DINING TABLE_1

                                                                           Πηγή:pinterest

Εάν σας αρέσουν οι επιβλητικές κατασκευές που χαρίζουν μοντέρνα αισθητική και δημιουργούν ταυτόχρονα έναν χαρακτήρα απλότητας και στιβαρότητας, θα λατρέψετε σίγουρα τις τραπεζαρίες από τσιμέντο, που σίγουρα θα τραβήξουν τα βλέμματα των επισκεπτών σας!

DINING TABLE_2

                                                                                                        Πηγή:pinterest

Σκούρο ξύλο, αποχρώσεις του λευκού και του μαύρου, μεταλλικές ακόμα και μαρμάρινες επιφάνειες σε συνδυασμό με το σκυρόδεμα συνθέτουν την ξεχωριστή ταυτότητα του χώρου της τραπεζαρίας. Η διαχρονικότητα μιας τέτοιας τραπεζαρίας δίνει στον χώρο μια αίσθηση ισορροπίας και μυστηρίου.

DINING TABLE_3

                                                                                                         Πηγή:pinterest

Αποκτήστε την τραπεζαρία των ονείρων σας επιλέγοντας ως πρωταγωνιστικό υλικό το τσιμέντο για αποτέλεσμα με υψηλή αισθητική και ξεχωριστό design!

DINING TABLE_4

                                                                                                        Πηγή:pinterest                                                                                                     

 

 

Υποκατηγορία: 
ΚΟΥΖΙΝΑ