ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΥΜΕ

ΤΕΧΝΙΤΕΣ

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ καλωσορίζει τους επαγγελματίες χρήστες των προϊόντων του στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης «ΣΧΕΣΗ ΣΕ ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ».

Εδώ όπου η υψηλή τεχνογνωσία, τα καινοτόμα προϊόντα και οι λύσεις προστιθέμενης αξίας συναντούν την προτίμηση και την εμπιστοσύνη των πελατών. Εδώ, η συνεργασία εκτιμάται, γίνεται ευχαριστώ και η σταθερή επιλογή οδηγεί σε δυνατές σχέσεις αμοιβαίας κατανόησης, χτισμένες σε γερές βάσεις. Ένα πρόγραμμα προνομίων, δώρων και εκπαίδευσης που σχεδιάσαμε ειδικά για εσάς. 

Θέλοντας να επιβραβεύσουμε την προτίμηση στα κορυφαία προϊόντα ΗΡΑΚΛΗΣ και να σας ευχαριστήσουμε για την επιλογή σας, παρέχουμε μοναδικά δώρα και προνόμια με βάση τις δικές σας ανάγκες. 

Τι κερδίζει ο επαγγελματίας χρήστης μέσα από το Πρόγραμμα Επιβράβευσης «ΣΧΕΣΗ ΣΕ ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ»;

  1. Επιβράβευση της σταθερής προτίμησης στα προϊόντα ΗΡΑΚΛΗΣ με την παροχή χρηστικών δώρων 
  2. Δυνατότητα συμμετοχής σε κληρώσεις για μεγάλα δώρα 
  3. Πρακτική εκπαίδευση σε τεχνικές εργασίες που παρουσιάζουν υψηλή ζήτηση
  4. Ενημέρωση για τα νέα προϊόντα του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, τις εφαρμογές τους και τις τελευταίες τάσεις στις κατασκευές

Πώς λειτουργεί το Πρόγραμμα Επιβράβευσης «ΣΧΕΣΗ ΣΕ ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ»;

Τα καταστήματα οικοδομικών υλικών που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα σηματοδοτούνται με αφίσες, έντυπα συμμετοχής και άλλα υλικά επικοινωνίας.  Όσο διαρκεί το πρόγραμμα, ενημερώνεστε και καλείστε να δηλώσετε τις αγορές που πραγματοποιείτε μέσω εντύπων συμμετοχής, για να κερδίσετε μοναδικά δώρα και προνόμια. 

Με κάθε αγορά οποιασδήποτε συσκευασίας σακευμένου τσιμέντου της εταιρίας (HERACLES, BASIS, ΛΕΥΚΟ, LYSIS, MASTER FLOOR 20lt, Kόλλα Πορομπετόν MASTER BLOCK), κερδίζετε πόντους, με τη συγκέντρωση 20 πόντων, μπορείτε να εκδηλώσετε ενδιαφέρον συμμετοχής στις μηνιαίες κληρώσεις. 

Δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων οικοδομικών υλικών  

 

 

Όροι Διαγωνισμού