ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΥΜΕ

ΕΜΠΟΡΟΙ

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ καλωσορίζει τους εμπορικούς συνεργάτες του στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης «ΣΧΕΣΗ ΣΕ ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ».  

Εδώ όπου η υψηλή τεχνογνωσία, τα καινοτόμα προϊόντα και οι λύσεις προστιθέμενης αξίας συναντούν την προτίμηση και την εμπιστοσύνη των πελατών. Εδώ, η συνεργασία εκτιμάται,  γίνεται ευχαριστώ και η σταθερή επιλογή οδηγεί σε δυνατές σχέσεις αμοιβαίας κατανόησης, χτισμένες σε γερές βάσεις. Ένα πρόγραμμα προνομίων, δώρων και εκπαίδευσης που σχεδιάσαμε ειδικά για εσάς.

Θέλοντας να επιβραβεύσουμε την προτίμηση στα κορυφαία προϊόντα ΗΡΑΚΛΗΣ και να σας ευχαριστήσουμε για την επιλογή σας, παρέχουμε μοναδικά δώρα καθώς και προνόμια με βάση τις δικές σας ανάγκες. 

Το Πρόγραμμα Επιβράβευσης «ΣΧΕΣΗ ΣΕ ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ» βασίζεται σε 3 άξονες: 

  1. Επιβράβευση πιστότητας με παροχή χρηστικών δώρων τόσο για τα συμμετέχοντα καταστήματα όσο και για τους πελάτες τους
  2. Ενίσχυση εικόνας με παροχή λειτουργικών & διακοσμητικών αντικειμένων με την επωνυμία της εταιρίας
  3. Εκπαίδευση εμπορικών συνεργατών με επισκέψεις σε εγκαταστάσεις μας, όπως Εργοστάσια, Κέντρα Διανομής και Ερευνητικά Κέντρα

Τι κερδίζει ο εμπορικός συνεργάτης μέσα από το Πρόγραμμα Επιβράβευσης «ΣΧΕΣΗ ΣΕ ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ»;

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ επενδύει στην ενίσχυση των ΣΧΕΣΕΩΝ με τους συνεργάτες του και την επιβράβευσή τους. Τα τελευταία χρόνια μέσα από το Πρόγραμμα «ΣΧΕΣΗ ΣΕ ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ» επιβραβεύει τόσο τους τελικούς χρήστες των προϊόντων του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, όσο και τους εμπορικούς συνεργάτες του.

Συνολικά 10 εμπορικοί συνεργάτες και οι συνοδοί τους ταξιδεύουν κάθε χρονιά με όλα τα έξοδα πληρωμένα σε μεγάλες χώρες.

Πώς λειτουργεί το Πρόγραμμα Επιβράβευσης «ΣΧΕΣΗ ΣΕ ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ»;

Το πρόγραμμα επιβράβευσης έχει διάρκεια από 1η Απριλίου έως και 31 Οκτωβρίου. Τα καταστήματα οικοδομικών υλικών που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα σηματοδοτούνται με αφίσες, έντυπα συμμετοχής, καθώς και άλλα υλικά επικοινωνίας. Καθ' όλη τη διάρκεια του προγράμματος, όλοι οι επαγγελματίες τεχνίτες - συνεργάτες των καταστημάτων οικοδομικών υλικών ενημερώνονται και καλούνται να δηλώσουν τις αγορές που πραγματοποίησαν μέσα από ειδικά έντυπα συμμετοχής, με στόχο να κερδίσουν μοναδικά δώρα και προνόμια.

Με κάθε αγορά οποιασδήποτε συσκευασίας σακευμένου τσιμέντου του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ (HERACLES, BASIS, ΛΕΥΚΟ, LYSIS, MASTER FLOOR 20lt, Kόλλα Πορομπετόν MASTER BLOCK), κερδίζετε πόντους τους οποίους μπορείτε να δηλώσετε εύκολα και γρήγορα με δύο τρόπους για να συμμετέχετε στις μηνιαίες κληρώσεις:

A. μέσω του εντύπου συμμετοχής που μπορείτε να βρείτε στα συνεργαζόμενα καταστήματα

Β. μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας στη σελίδα μας

Με τη συμμετοχή των επαγγελματιών χρηστών, τα καταστήματα διασφαλίζουν τη συμμετοχή τους μέσω αυτών.

Όροι Διαγωνισμού

 

 

 

Σε περίπτωση που είσαστε έμπορος και θέλετε να εισάγετε στοιχεία συμμετοχής εκ μέρους κάποιου τεχνίτη παρακαλούμε δείτε εδώ.

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΜΠΟΡΟΙ

Προσωπικά Δεδομένα

 Με σεβασμό στα προσωπικά σας δεδομένα, o Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ εφαρμόζει τον νέο Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων της Ε.Ε. Θα θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε το όνομα, το κινητό τηλέφωνο και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας για να σας ενημερώνουμε για τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις τεχνολογίες της Holcim και για τις τελευταίες εξελίξεις στα προϊόντα μας, για ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, εκπαιδεύσεις και χρήσιμες πληροφορίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας. Ενδέχεται επίσης να σας ζητήσουμε να συμμετάσχετε σε προωθητικές ενέργειες, διαφημιστικές εκστρατείες, εκδηλώσεις και έρευνες ικανοποίησης πελατών, και για να μας δώσετε πολύτιμες πληροφορίες, ώστε να κατανοήσουμε πώς μπορούμε να βελτιώσουμε περαιτέρω τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και την υποστήριξή μας σε εσάς. Εάν συμφωνείτε με την παροχή πληροφοριών ως άνω και επιθυμείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας παρακαλώ κάνετε κλικ ότι συμφωνείτε. Παρακαλούμε να διαβάσετε την Πολιτική προστασίας δεδομένων για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, πριν δώσετε τη συγκατάθεση σας Κατανοείτε ότι η συγκατάθεσή σας είναι εθελοντική και ότι έχετε το δικαίωμα, ανά πάσα στιγμή, να ανακαλέσετε μερικώς ή πλήρως τη συγκατάθεσή σας με ισχύ για το μέλλον. Διευκρινίζεται ρητώς ότι εάν αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας, δεν θα είμαστε πλέον σε θέση να σας παράσχουμε τις παραπάνω πληροφορίες. Αν επιθυμείτε την ανάκληση της συναίνεσής σας ή τη διαγραφή των προσωπικών σας στοιχείων, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στη διεύθυνση [email protected].